🏞️ Visitor space at Visvesvaraya Towers

Bengaluru news in just 5 minutes

Get Bengaluru Brief, our smart and concise daily guide to bustling Bengaluru in your inbox for FREE.

Visitors of Visvesvaraya Towers will soon have a space to relax. 

Story so far: At the Visvesvaraya Towers, there was no dedicated space for visitors on the premises. That changed once the Directorate of Urban Land Transport (DULT) took up the project and assigned the Karnataka Rural Infrastructure Development Limited to build and spruce up the space for ₹75.30 lakh. Only some electrical work is pending.

  • The space will have benches and elevated platforms. For senior citizens who visit the Department of Empowerment of the Differently Abled and Senior Citizens, it’s a perfect place for them to relax. It’ll also have plenty of greenery.
  • People are eager to have this space opened to the public. Previously, there wasn’t a space to sit and relax. Now, even employees can use the space. There’s also a cycle track close by. It could be used by cyclists to take a break.

Cleanliness: The concern is, of course, that the space has to remain clean and well maintained. This will require the support of both public officials and the people.

(Image credits: Amol.GaitondeCC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons)

More Stories from Bengaluru...

Bengaluru news in just 5 minutes

Get Bengaluru Brief, our smart and concise daily guide to bustling Bengaluru in your inbox for FREE.